kabel data palm OEM

Bd2l0BGkKGrHgoH-CIEjlLl4NtwBKcb5USvQ_12BWrLfQ2kKGrHgoH-DsEjlLl0BVjBKYkfGHl4g_12

harga perpcs 75rb (nett dan tidak termasuk ongkir)

kabel data OEM palm

Brand New USB Data Cable for your Treo phone. This cable will transfer all of your songs, photos, files and any other data between your Treo and a computer with lightning speed.

Connects directly from the phone to the computer can also be connected to the cradle.

Please note that this cable will only transfer files, it will not charge

Don’t get caught out of sync. This USB HotSync cable lets you synchronize your handheld or smartphone with USB-enabled computers. Six foot length reaches around monitors, under desks and across floors. Get an extra for your home or office and save yourself yet another crawl under furninture to plug or unplug.

Features:

  • Functional: The same cable that comes in the box with your Treo™ 650 smartphone, it can attach directly to the Multi Connector on your smartphone, or to the back of a Treo 650 cradle kit.
  • Powerful: Connector works in tandem with the in-box charger or Travel Charger to recharge the batteries in your device.
  • Compatible: Connects to the USB port on your computer and works with your smartphone, handheld, or with the cradle kit from palmOne.
  • Standard: Uses new Multi Connector by palmOne.
* 100% BRAND NEW
* SYNC YOUR TREO WITH EASE
* HIGH QUALITY EXTREMELY QUICK DATA TRANSFER
* 6 FEET LENGTH CABLE

Compatibility

Palm -Treo 650, 680, 700p 700w, 700wx, 750, 750v, 755, 755p, Centro 685, 690, TX, Tungsten E2, Tungsten T5, LifeDrive

*Not Compatible with Treo 600 & 800w

20 Comments (+add yours?)

  1. purwantomo
    Sep 18, 2009 @ 14:00:16

    Ada tidak untuk kabel datanya bukan USB tetapi serial ??

  2. Heince "Smile1st" Theopilus
    Oct 08, 2009 @ 14:12:59

    untuk yang serial saya ga punya bos.

  3. Duliar Indra Dewanto
    Dec 01, 2009 @ 02:06:29

    Tidak bisa sekalian nge-charge yah?

  4. Heince "Smile1st" Theopilus
    Dec 01, 2009 @ 07:01:39

    bisa bos sekalian charge
    saya sih ga pernah pakai tapi katanya rekan-rekan yang udah beli bisa

  5. Jerry
    Dec 11, 2009 @ 09:37:59

    bisa ngecharge centro gak yah kalo diconnect ke adapter ke car charger (cigarette lighter).?

  6. heince
    Dec 11, 2009 @ 21:51:33

    kalau dicolok ke car charger ga bisa ngecash.
    cuma bisa charge melalui komp aja

  7. Erik
    Dec 20, 2009 @ 13:56:56

    Boss bisa dipakai ngecharge 700p?, karena cari chargernya susah banget. Kalo bisa gimana belinya? Apa anda di jkt?

  8. Heince "Smile1st" Theopilus
    Dec 28, 2009 @ 14:36:27

    bisa untuk treo 700pkalau via komp sih ya.
    kalau via charger maaf ga bisa bos

  9. harryaben
    Jan 09, 2010 @ 21:11:37

    boss ada simpenan charger tuk Palm TX ga, klo add aku mo beli nich.., klo ada hubngi ke no 081373557667
    Thanks….

  10. Rico
    Jan 18, 2010 @ 19:36:43

    Pak,saya minat dengan kabel datanya,masih ada? kondisi baru?

  11. Heince "Smile1st" Theopilus
    Jan 29, 2010 @ 00:52:16

    masih ada bro, masih banyak.
    kondisi baru. silakan sms aja atau ym aja.
    biar lebih cepat

  12. antonius
    Jun 23, 2010 @ 01:39:47

    sampai sekarang..masih jual..pernak-pernik treo 650 gak?
    salam kenal
    yuli-salatiga

  13. Heince "Smile1st" Theopilus
    Jun 26, 2010 @ 00:54:34

    @ antonius : masih jual bos. japri aja ke email saya

  14. iwan
    Aug 05, 2010 @ 19:06:44

    boz masih ada gk kabel data treo 750v nya???

  15. Heince "Smile1st" Theopilus
    Aug 19, 2010 @ 16:14:13

    @ iwan : masih ada kok. aq udah japri dari kemaren ga dibales-bales nih.
    sisa 1 pcs lagi

  16. jermiaz
    Sep 05, 2010 @ 14:02:20

    kalo car chargernya punya gak yah?

  17. firman
    Dec 27, 2010 @ 18:19:37

    gan masih ada?bisa buat update prl tidak?coz mau inject perdana smart

  18. rio
    Apr 05, 2011 @ 08:22:33

    gan, masih ada ga kabel data palmnya?
    trims

  19. Heince "Smile1st" Theopilus
    Apr 05, 2011 @ 11:38:51

    Tidak ada lg. Sudah habis.

  20. rahman
    Jan 03, 2014 @ 16:35:13

    Msh ada kabel datanya!???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s